Novo izdanje Nacionalnog izvješća HUKA-e za 2018. godinu. objavljeno je u lipnju i donosi godišnji pregled podataka o izgradnji autocesta, puštanju u promet novih dionica, statističke podatke o prihodima, prometu i prometnih nezgodama svih društava za autoceste, kratkoročne i dugoročne planove društava koje gospodare autocestama te brojne druge podatke vezane uz gospodarenje autocestama.

Ukupna mreža autocesta u Hrvatskoj na dan 31. prosinca 2018. godine iznosila je 1.306,5 km.

HUKA je u lipnju objavila kratko izdanje s ključnim informacijama i podacima o poslovanju društava za gospodarenje autocestama u Hrvatskoj, pod nazivom Ključne brojke 2018. Podaci prikazuju razvoj mreže, prihode od naplate cestarine, investicije, promet, sigurnost i zaposlene u sektoru gospodarenja autocestama. 

Možete pronaći i zanimljive podatke o broju ENC uređaja u opticaju, boju hotela, odmorišta, ralica kao i brojne druge podatke.

Hrvatska udruga autocesta s naplatom cestarine (HUKA) je bila domaćin 6. godišnje radionice o marketingu i komunikacijama na području autocesta. Radionica je održana u Zagrebu 12. travnja ove godine.

Opširnije: 6. ASECAP-ova radionica o marketingu i komunikacijama u autocestama

Soba 2 Stola© 2004-2019 Hrvatska udruga koncesionara za autoceste s naplatom cestarine - HUKA
Sva prava zadržana.